8mm Forum


  
my profile | my password | search | faq | register | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» 8mm Forum   » 16mm Forum   » Bell & Howell wormgear 1695

 - UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: Bell & Howell wormgear 1695
Barry Webb
Film Handler

Posts: 79
From: Cornwall, England.UK
Registered: Jan 2010


 - posted September 03, 2014 02:41 PM      Profile for Barry Webb   Email Barry Webb   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hi just finished replacing the wormgear on my B&H 1695 on testing the projector it seem that the claw timing in out the film runs ok but when you adjust the frame the film starts to make noise.
The top and bottom loop are also fine when running forward but it loses its top loop when I put it in reverse.
This is the first one I have had any trouble with.
Any help would be very much appreciated.
Barry.

 |  IP: Logged

Pasquale DAlessio
Film God

Posts: 3523
From: Bristol,RI, USA
Registered: May 2010


 - posted September 03, 2014 08:22 PM      Profile for Pasquale DAlessio   Email Pasquale DAlessio   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hi Barry

Don't put it in reverse! [Wink] [Wink] Problem solved! [Big Grin]

PatD

 |  IP: Logged



All times are Central  
   Close Topic    Move Topic    Delete Topic    next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:

Visit www.film-tech.com for free equipment manual downloads. Copyright 2003-2019 Film-Tech Cinema Systems LLC

Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.3.1.2